Opłatek na tort z własnym zdjęciem lub grafiką - format A4
Opłatek na tort z Twoim zdjęciem lub grafiką – format A4
Oferujemy możliwość zamówienia spersonalizowanego opłatka na tort w formacie A4, z Twoim zdjęciem lub grafiką. Możemy także pomóc w obróbce graficznej, dopasować obraz do Twoich wymagań i poprawić jego jakość. Wszystko zależy od Twoich potrzeb!
Możesz wybrać rodzaj opłatka, na którym zostanie wykonany wydruk:
- papier skrobiowy,
- papier cukrowy,
- papier waflowy.
Wydruk gotowy na następny dzień od zamówienia lub akceptacji grafiki!
Szczegóły:
-
Format wydruku: A4.
-
Rodzaj grafiki: Wydruk na podstawie przesłanego zdjęcia lub grafiki. Nie odpowiadamy za jakość nadesłanych plików, ale jeśli potrzebujesz pomocy w poprawie obrazu, daj nam znać, a zrobimy to na Twoje życzenie. Po zaakceptowaniu poprawek wydrukujemy grafikę.
-
Jadalne barwniki: Używamy wyłącznie barwników spożywczych przeznaczonych do żywności, dzięki czemu wydruk jest w pełni jadalny.
-
Usługi dodatkowe: Jeśli potrzebujesz poprawek, dodania napisów lub stworzenia grafiki od podstaw, to usługi te są dodatkowo płatne. Po wybraniu pełnej konfiguracji i wszystkich opcji, pojawi się końcowa cena.
Jeżeli nie posiadasz grafiki lub chcesz, abyśmy poprawili przesłany obraz, prosimy o przesłanie szczegółowych informacji, abyśmy mogli zrealizować zamówienie zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Pierwsza cena ukazana w ofercie dotyczy wydruku na papierze opłatkowym z grafiką przesłaną przez klienta, bez naszej ingerencji.
Jak zamówić?
- Dodaj swoją grafikę, którą chcesz, abyśmy wydrukowali.
- Po akceptacji projektu wydrukujemy go na wybranym rodzaju papieru.
- Wydruk będzie gotowy do odbioru następnego dnia w naszym sklepie stacjonarnym w Krakowie przy ul. Imbramowskiej 32 lub zostanie wysłany razem z Twoim zamówieniem.
- Pamiętaj, aby samodzielnie wyciąć wydruk przed nałożeniem go na tort. Przed aplikacją zdejmij ochronną folię.
Wybierz rodzaj papieru:
- Papier opłatkowy – klasyczny wybór, idealny na kremy maślane, czekoladowe lub ganache. Aby wydobyć kolory, możesz posmarować opłatek od spodu żelem cukierniczym (np. Piping Gel), a także nałożyć go na wierzch, co nada opłatkowi lekki połysk.
- Papier skrobiowy – bezcukrowy, doskonale nadaje się do dekoracji ciast pokrytych masą cukrową, marcepanem lub polewą czekoladową.
- Papier cukrowy – świetnie sprawdzi się na tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub klejem spożywczym. Należy unikać stosowania go na wilgotnych kremach. Unikaj wilgotnych kremów na bazie śmietany - śmietana rozpuszcza cukier!
Składniki:
- Papier opłatkowy: skrobia ziemniaczana, woda, oliwa z oliwek, maltodekstryna, barwniki (tartrazyna E102, azorubina E122, błękit brylantowy FCF E133, czerń PN E151).
- Papier skrobiowy: skrobia modyfikowana (E1422), syrop sorbitolowy (E420ii), dekstroza z tapioki, tłuszcz roślinny (shea), gliceryna (E422), monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), karagen (E407), karboksymetyloceluloza (E466), guma ksantanowa (E415), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), konserwant: sorbinian potasu (E202), sukraloza (E955). Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi.
- Papier cukrowy: skrobia (E1422, E1412), maltodekstryna, gliceryna, cukier, stabilizatory (E414, E460i), glukoza, emulgator (E471), aromat (wanilina), konserwant (E330).
Uwaga: Jeśli zdecydujesz się na opłatek na kremie śmietanowym, nałóż go tuż przed podaniem, aby opłatek zachował swoją strukturę.