Szpatuła do smarowania ciasta, płaska 200 mm PiRGE
Szpatuła do smarowania ciasta, płaska 200 mm PiRGE
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Szpatuła do smarowania ciasta, płaska 200 mm PiRGE
Wykonana została ze stali nierdzewnej. Rączka szpachelki posiada wtryskiwany polipropylenowy (PP) uchwyt bez nitów, dający komfort użytkowania. Dzięki gładkiemu ostrzu idealnie sprawdzi się do smarowania ciasta oraz przy produkcji wyrobów cukierniczych.
Szczegóły:
- Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- Materiał rączki - Polipropylen
- Długość ostrza - 200 mm
- Noże wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMo-V15)
- Ręcznie ostrzone
- Twardość 56 HRC
- Uchwyt z kopolimeru PPCz plastyczną powierzchnią z TPE
- ilość: 1 szt.
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię


