Agar - agar 20g BATOM
Agar - agar 20g BATOM
Agar- agar to naturalna substancja żelująca pochodząca z krasnorostów. Rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80ºC (najlepiej dodać go około punktu wrzenia potrawy) a tężeje w 32ºC- 39ºC. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej (nie wymaga trzymania w lodówce). Żelowanie zachodzi przy ochładzaniu płynu. Podgrzewanie i studzenie płynu można wielokrotnie powtarzać. Jest bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny. Doskonały do mięs, ryb, ciast i deserów.
masa netto: 20g składniki: agar agar wartości odżywcze na 100g produktu:
- wartość energetyczna: 720kJ/172kcal
- tłuszcz: <0,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 0,4g w tym cukry: 0,0g
- błonnik: 86g
- białko: <0,1g
- sól: 0,0g
Może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Marka
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
BATOM.PL Józef LeśniakWięcej
ProducentBATOM.PL Józef LeśniakAdres:
ul. Fieldorfa-Nila 17Kod pocztowy: 31-209Miasto: KrakówKraj: PolskaAdres email: biuro.batom@gmail.com
Podmiot odpowiedzialnyBATOM.PL Józef LeśniakAdres:
ul. Fieldorfa-Nila 17Kod pocztowy: 31-209Miasto: KrakówKraj: PolskaAdres email: biuro.batom@gmail.com
Symbol
AGAR20
Kod producenta
5907709952140
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię
Niepotwierdzona zakupem
Ocena: /5