Masło kakaowe w proszku MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 0,6 kg Callebaut
- Czyste masło kakaowe w proszku, które idealnie nadaje się do pieczenia.
Mycryo to czyste masło kakaowe w proszku, które idealnie nadaje się do pieczenia. Oferuje profesjonalnym kucharzom same zalety. Wydobywa naturalny smak składników, nawet najbardziej delikatny i nie maskuje smaków, jak inne tłuszcze do smażenia. Wystarczy oprószyć surowe lub lekko blanszowane składniki proszkiem Mycryo i usmażyć je na rozgrzanej, suchej patelni bez dodatkowego tłuszczu. Umożliwia szybką, wydajną i higieniczna pracę. Ten 100% roślinny tłuszcz oferuje również wszelkie zalety zdrowotne ziarna kakao: brak cholesterolu, zmniejszenie liczby kalorii, mniej tłuszczu zużywanego podczas smażenia.
Skład: tłuszcz kakaowy
Warunki przechowywania:
Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%). Temperatura składowania: 12 - 20 ˚C.