Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton
Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton
Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton
Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton
Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton
Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton

Foremka do czekoladek pralinek KULE 3D Wilton

Rozmiar

16,99 zł

brutto / 1szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
Możesz kupić za pkt.
z
Możesz kupić także poprzez:
Produkt niedostępny
Skontaktuj się z obsługą sklepu, aby oszacować czas przygotowania tego produktu do wysyłki.
Produkt niedostępny
Wysyłka
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać później, jeżeli nie zwrócisz
Kup teraz, zapłać później - 4 kroki
Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.
Po zakupie otrzymasz pkt.

Forma do czekoladowych kul firmy Wilton

Foremki do tworzenia czekoladowych kul, jednorazowo można stworzyć 6 czekoladek.

Szczegół:

  • forma do czekolady, 2 części do stworzenia kul 
  • 3 duże kule oraz 3 małe  
  • materiał: przeźroczysty plastik

 Sposób przyrządzenia kul:

  1. Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej (jeśli chcesz zabarwić białą czekoladę barwnikiem, dodaj go do rozpuszczonej czekolady). Należy uważać, by czekolady nie przegrzać, bo zmieni swoją konsystencję
  2. Rozpuszczoną czekoladą pokryj wgłębienia w foremce (najłatwiej to zrobisz, przelewając wcześniej rozpuszczoną czekoladę do woreczków do dekorowania lub, jeśli używasz kuchenki mikrofalowej, możesz czekoladę od razu rozpuścić w woreczku).Wstaw do lodówki do przestudzenia.
  3. Po wyjęciu z lodówki wypełnij czekoladowe zagłębienia nadzieniem - musi być w temperaturze pokojowej, by nie rozpuściło czekolady.
  4. Po wypełnieniu nadzieniem, przykryj pralinę warstwą rozpuszczonej czekolady. Ponownie wstaw do lodówki do całkowitego wystygnięcia.
Marka
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
NewCakes B.V.Więcej
ProducentWilton Brands LLCAdres: 535 E Diehl RdKod pocztowy: 60563Miasto: Naperville,Kraj: Stany ZjednoczoneAdres email: customerservice_crm@wilton.com
Podmiot odpowiedzialnyNewCakes B.V.Adres: Casablancaweg 20Kod pocztowy: 1047Miasto: HP AmsterdamKraj: HolandiaAdres email: info@cakesupplies.com
Symbol
30643
Kod producenta
70896154699
Parametry bezpieczeństwa
Parametry bezpieczeństwa
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Prawdziwe opinie klientów
4.9 / 5.0 55 opinii
pixel