Folia rantowa GRUBA 12 cm x 20 m DR Ranty
Opis
Cukiernicza folia rantowa firmy DR Ranty
Folie rantowe do ciast, monoporcji i bankietówek są niezbędnym elementem cukiernictwa w przygotowywaniu wielu deserów. Folia pełni nie tylko funkcje estetyczne, wizualne, ale przede wszystkim pozwala zachować kształt i doskonały wygląd gotowego wyrobu cukierniczego podczas transportu. Nie przepuszcza tłuszczu i nie nasiąka wilgocią. Uwaga - nie używać w piekarniku.
Folia ma formę taśmy w rolce o wymiarach:
- długość: 20 metrów
- szerokość: 12 centymetrów
- grubość 150 mikronów
Kupujesz rolkę i wycinasz sobie długości dostosowane do posiadanego rantu.
Dane techniczne
Ilość metrów: | 20 m |
Grubość | 150 mikronów |
Wysokość folii | 12 cm |
Dostępność: | Produkt dostępny od ręki - wysyłka natychmiastowa |