Czekolada karmelowa w kaletkach 100g Callebaut
- Idealne połączenie czekolady i karmelu
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Czekolada karmelowa 100g firmy Callebaut
Pyszna mleczna czekolada o intensywnym smaku i barwie złotobrązowego karmelu.
Zastosowanie czekolady Callebaut Carmel:
- torty, ciasta, desery
- trufle, praliny, tabliczki czekoladowe
- drinki czekoladowe
- polewy, ganasze, nadzienia
Czekolada Callebaut Carmel jest bardzo łatwa w obróbce. Posiada średni stopień płynności, dzięki zawartości 37% tłuszczu kakaowego. Dzięki temu możemy ją wykorzystać do wielu wyrobów czekoladowych.
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, mleko odtłuszczone w proszku, karmelowy cukier (1.5%), karmelizowany syrop glukozowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromat naturalny; może zawierać śladowe ilości soi i orzechów (w tym orzechów arachidowych i laskowych); czekolada mleczna kuwertura z karmelem (masa kakaowa minimum 31.1%).









