Zamówienia złożone, opłacone lub za pobraniem do 16:35 (pon. - czw.) i 14:35 (pt.) zostają wysłane tego samego dnia, chyba, że produkty z zamówienia mają dłuższy czas realizacji.
Darmowa dostawa od 150 zł paczkomatami InPost lub Orlen Paczka.
Czekolada deserowa 56,4% ICE-45-DNV-552 2,5 kg Callebaut

Czekolada deserowa 56,4% ICE-45-DNV-552 2,5 kg Callebaut

  • Wysokiej jakości produkt zastygający w postaci kaletek o intensywnym, wyważonym smaku ciemnej czekolady z bogatymi nutami prażonego kakao i nutami czerwonych owoców. Idealny do maczania lodów na patyku, rożków oraz tworzenia stracciatelli. Świetnie sprawd
178,49 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
Rozmiar
Możesz kupić także poprzez:
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać później, jeżeli nie zwrócisz
Kup teraz, zapłać później - 4 kroki
Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

Czekolada deserowa 56,4% ICE-45-DNV-552 2,5 kg firmy Callebaut

ICE-45-DNV-552 to wysokiej jakości produkt zastygający w postaci kaletek o intensywnym, wyważonym smaku ciemnej czekolady z bogatymi nutami prażonego kakao i nutami czerwonych owoców. Idealny do maczania lodów na patyku, rożków oraz tworzenia stracciatelli. Świetnie sprawdzi się także do lodów gałkowych, lodów włoskich i deserów lodowych.

Dodany do lodów lub użyty jako polewa stwardnieje w ciągu kilku sekund i stworzy pyszną, chrupiącą warstwę. Łatwo rozpływa się w ustach, rozpieszczając swoim doskonałym smakiem.

Sposób użycia:

Wystarczy rozpuścić w temperaturze 45°C – nie wymaga temperowania. Podczas serwowania czekoladę przechowywać ciepłą, aby zapobiec gęstnieniu.

Do maczania: zamoczyć lody na patyku raz lub dwa razy, aby stworzyć polewę czekoladową o preferowanej grubości

Jako polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;

Jako stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoladę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.

Skład: cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; tłuszcz MLECZNY; emulgator: lecytyna SOJOWA; naturalny aromat waniliowy.

  • kakao: 56,4%
  • mleko: 0,0%
  • tłuszcz: 45,5%
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
Barry Callebaut Polska Sp. z o.o.Więcej
Adres: Nowy Józefów 36Kod pocztowy: 94-406Miasto: ŁódźKraj: PolskaAdres email: bc_polska@barry-callebaut.com
Symbol
42658
Kod producenta
5410522526325
Dostępność:
Produkt dostępny od ręki - wysyłka natychmiastowa
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel