Biała czekolada VELVET 32% W3-E4-U71 2,5kg Callebaut
- Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość. Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców. Dzięki swojej
Biała czekolada VELVET 32% W3-E4-U71 2,5kg firmy Callebaut
Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość.
Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.
Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp. Perfekcyjne efekty za każdym razem. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru
Charakterystyka:
- Zawartość kakao min. 32%
- Zawartość mleka min. 22,3%
- Zawartość tłuszczu 40,9%
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; z ziarna kakaowego z upraw w Afryce Zachodniej; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); czekolada biała (masa kakaowa minimum 32%).
Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.